onsdag 10. juli 2013

Sista dagen i Lamai

Fint väder i dag också. Frukosten tar vi på stranden, på "Good Morning Restaurang". Smakade riktigt gott! 

              Utsikt över stranden

Idag kommer Jenny och David på besök till Lamai. Jenny och barnen kom först, de hade tagit taxi. David kom lite senare, han hade kört moped hit. 


Var lite mindre vågor idag och klart vatten. Vi såg flera stim med små fiskar som hoppade på vattenytan. Såg häftigt ut.

Herman och Viktor var på Swing bar - ligger på stranden, några hus längre bort- 2 gånger för att spela biljard. De gick också en runda till glass cafeet. Tror Herman köpte den största glassen man kunde köpa. 4 stora kulor med glass och 4 olika sorters strössel. Han  fick lite ont i magen efteråt......

      Herman, Viktor och Tilda badar. Och         Foulk

Viktoria och Felicia badade stort sett hela tiden. Stod på händer, dyk ner i djupet, såg på krabbor och hittade vackra stenar. 

      Viktoria, Felicia och Jenny badar.

Senare på dagen tog jag fotskrubb och fotmassage. Bård tog fotmassage. Viktoria tog fotmassage och fick målat sina naglar. Nu har hon vackra små blommor på sina stortår.

     Viktoria och Felicia får behandling.

Vi gick en liten sväng på stan efter stranden. Ville visa lite av Lamai då de aldrig varit här förut. Sen åkte familjen Boman/ Pettersson tillbaka till Bo Put. De har en veckas semester kvar. 

Min familj gick till hotellet för att duscha och packa våra saker. Flyget går 06:20 i morgon bitti. Taxin hämtar oss kl 04:10. Blir att vakna mitt i natten......

När vi hade packat våra ryggsäckar började det regna. Riktigt spö regn. Vi väntar en stund till för att se om det slutar  innan vi skall äta middag. Efter en stund frågar vi om vi kan låna paraplyer av hotellet. Vi skuttar bort över vatten pölarna till den restaurangen vi har valt till kvällens middag. Ganska svåra frågor; vilken restaurang skall vi gå till idag och inte minst vad skall vi äta???? 


            Killarna är rutiga båda två.


På vägen hem går vi förbi marknaden. Tar en sista runda. Viktoria hittar tyvärr inte det sista hon ville köpa, men det går nog bra ändå. Hon har handlat en hel del olika saker. 

Träffar också på familjen Söderström på vägen gem. Och den norska familjen vi mötte på Kou Phangan i Geirs pool.

På den sista biten hem ser vi en liten skorpion som går över gatan. 


Inte så lätt att se på en svart gata, men den finns på bilden.

Nu sover barnen. Bård och jag sitter på balkongen och hör på grodorna och paddorna som sjunger. I bakgrunden hör vi lite svag musik från en pub. Vi hör också regnet droppa på taket.

Denna semestern har gått fort. Känns konstigt att tänka att vi redan har varit tre veckor i Thailand. Barnen tycker också det har gått fort. Inte de dagarna de hade problem med magen, då längtade de hem. Men nu att se tillbaka på semestern  känns den kort.

God natt! Nu väntar sängen. Tidigt upp i morgon för att resa hem.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar