tirsdag 9. juli 2013

Strandliv och shopping

Idag tog vi frukosten på stranden på "Good Morning restaurang". Efter dagens första solkräms runda. Börjar bli en vana nu att smörja in hela familjen med solkräm. 
Bård och jag gick en lång promenad på stranden. Nästan helt bort till sten formationerna. Det är ganska tungt att gå i sanden, speciellt när man sjunker ner lite för varje steg man tar. Sen var det väldigt skönt med ett bad i vågorna. 

Stranden på Lamai.

Bård lyssnar på musik.

Herman och Viktor leker och busar med några små killar i sanden. 

Viktoria vilar dig lite på solstolen mellan varje gång hon badar.

Det blev en lång promenad till bör Bård och mig. Denna gången följde Kicki också med. Vi gick åt andra hållet på stranden, skönt att röra på sig.

Idag gick Viktoria, Bård och jag runt och tittade i affärer. Herman ville inte följa med, han vilade på rummet i stället, lite tid för sig själv. Viktoria fick ett par jeans. Herman och Bård fick nya badbyxor.


                Herman och Viktor

                  Viktoria och Tilda.

                 Kicki och Lennart

                Annsofie och Bård

Middagen idag åt vi på Swing club. Var god mat, men jag längtar efter färskpotatis och jordgubbar. Och en smörgås med grovt bröd med ost på. 


Det var eldshow idag också, fast inte lika stor. Tror mer det var en övningskväll. Herman och Viktor spelade biljard efter maten, det gjorde Viktoria och Tilda också. Sen blev det en runda till på marknaden. Bård och Herman köpte nya hörlurar.

I morgon är sista dagen innan vi åker hem. Tiden har gått fort!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar